Untitled Document

A LELKI EDZÉSRŐL:

A lelki edzés egy forradalmian új lehetőség a lelkünk és személyiségünk gyógyítására és fejlesztésére. Ezen új elképzelés szerint a lelkünknek ugyanúgy szüksége van az edzésre, mint a testünknek. A mai világban a lélek túlzottan háttérbe szorult a testtel szemben. Sajnos megfeledkeztünk arról, hogy ez a kettő osztatlan egységet képez, folyamatosan hatnak egymásra. Ezáltal ha lelkünket rendszeresen eddzük, a testünk is egészségesebbé, fittebbé válik.
Személyre szabott edzésprogramokat készítek az Ön kérésére! Ezek magukban foglalják a személyiség teljes feltérképezését tesztek segítségével, az Ön számára legmegfelelőbb gyakorlati feladatokat, a kiválasztott relaxációs módszer megtanítását, és életvezetési tanácsokat.

Viselkedéselemzőként, fókusztrénerként és lelki edzőként állok az Ön rendelkezésére, nálam Ön van a FÓKUSZBAN. Tesztek tárháza van a birtokomban, melyek közül Ön kiválaszthatja azokat, amelyek leginkább felkeltik az érdeklődését. Amennyiben egyéni vagy csoportos fókuszfolyamatokra jelentkezik, lehetőséget biztosítok a folyamatai elemzésére, ennek segítségével pedig végigkövetheti személyisége útját, fejlődését.

Felhívom a figyelmet, hogy a lélek edzése ugyanúgy izomlázzal jár, mint a testedzés!!! Ez azonban csak hasznunkra válik, mert a lelkünkkel való rendszeres foglalkozás hatására belül is megizmosodunk, megerősödünk.

Online jelentkez├ęs